|
Dobry
|
|
03-04-2016, 12:57
(01-04-2016, 23:15)Mordoklapow napisał(a): Witaj. Książek na chwilę obecną czytam mało (prawie w ogóle). Kiedyś czytałam więcej ale była to bardziej literatura młodzieżowa taka jak np. "Kłamczucha" Małgorzaty Musierowicz albo "Dolina Światła" Aleksandra Minkowskiego. Trafiłam tutaj przez przypadek, znalazłam link do tego forum na facebooku, chyba w komentarzu. Niestety, nie wiem dokładnie kto go wysłał ani na jakiej stronie go znalazłam. Sądzę, że spróbuję wytrzymać do końca. Jeśli w obecnym sezonie będzie wielki bałagan i kolejne alicorny to chyba się powstrzymam od dalszego oglądania. Z matematyki jedyne co mi pasuje to geometria (jak na razie). Reszta może dla mnie nie istnieć .
Magiczny jeleń z krainy tęczowych rosomaków pozdrawia
03-04-2016, 13:48
(03-04-2016, 12:57)PinkamenaValerianna napisał(a): Książek na chwilę obecną czytam mało (prawie w ogóle). Kiedyś czytałam więcej ale była to bardziej literatura młodzieżowa taka jak np. "Kłamczucha" Małgorzaty Musierowicz albo "Dolina Światła" Aleksandra Minkowskiego. Mogę polecić zbiór porządnych książek które czytałem w gimnazjum\technikum, niestety (stety?) nieco poważniejszych.
03-04-2016, 13:51
(03-04-2016, 12:57)PinkamenaValerianna napisał(a): Trafiłam tutaj przez przypadek, znalazłam link do tego forum na facebooku, chyba w komentarzu. Niestety, nie wiem dokładnie kto go wysłał ani na jakiej stronie go znalazłam. Chwila. Czy to było na stronie MyLittlePonyBronies Polska, pod postem typu "oceńcie mój obrazek plz", a sam link prowadził do poradnika pana Ścierwisława dotyczącego rysowania? Bo jeśli tak, to byłam to ja. ![]()
03-04-2016, 14:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2016, 14:25 przez PinkamenaValerianna.)
(02-04-2016, 10:55)Ścierwisław napisał(a):(31-03-2016, 20:13)PinkamenaValerianna napisał(a): [opinie o serialu]Szacun. O dzisiejszej kulturze za bardzo zdania nie mam więc wolę się nie wypowiadać. Eksplozja Fefety, Homestuck trickster mode (zawsze jej nie lubiłam )... "nieważne jak dobry jesteś w tym co robisz i tak znajdzie się ktoś lepszy." Tego się zawsze trzymam. Może i w Japonii jest dużo dobrych animatorów ale czy to oznacza, że na zachodzie takich nie ma? Według mnie nie ma też czegoś takiego jak bycie lepszym w animacji. Różni ludzie mają różną kreskę i różnie postrzegają to jak animacja powinna wyglądać co sprawia, że animacje są tak różne. To samo tyczy się ludzi, którzy oceniają pracę animatorów. Jednym może się podobać bardziej płynna animacja a niektórym wystarcza sam storyboard(który nie jest animacją ale mniejsza). Przynajmniej ja tak to rozumiem. Nie jestem ekspertem od tego więc za wszelkie błędy w moim rozumowaniu przepraszam i obiecuję poprawę. (03-04-2016, 13:51)Seluna napisał(a):(03-04-2016, 12:57)PinkamenaValerianna napisał(a): Trafiłam tutaj przez przypadek, znalazłam link do tego forum na facebooku, chyba w komentarzu. Niestety, nie wiem dokładnie kto go wysłał ani na jakiej stronie go znalazłam. wątpię, z tego co pamiętam ta stronka miała ok. 200 polubień i nie było to pod rysunkiem. (03-04-2016, 13:48)Irwin napisał(a):(03-04-2016, 12:57)PinkamenaValerianna napisał(a): Książek na chwilę obecną czytam mało (prawie w ogóle). Kiedyś czytałam więcej ale była to bardziej literatura młodzieżowa taka jak np. "Kłamczucha" Małgorzaty Musierowicz albo "Dolina Światła" Aleksandra Minkowskiego. czemu nie, chętnie poczytam coś poważniejszego aniżeli Harry Potter (którego mam serdecznie dość).
Magiczny jeleń z krainy tęczowych rosomaków pozdrawia
03-04-2016, 17:53
(03-04-2016, 16:23)PinkamenaValerianna napisał(a):(03-04-2016, 15:34)Kamil-Maciej napisał(a): Czy tą strona na której znalazłaś hiperłącze była Radio Pie? W takim razie to ja podałem to hiperłącze. Prowadziło do tematu o TV, a celem komentarza było poinformowanie Kuracyji o istnieniu tematu. |
| |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
.
![[Obrazek: iUqDbSk.gif]](http://i.imgur.com/iUqDbSk.gif)
)