Hejka
No hej. Jestem Emily i myślę, że część osób może mnie znać. 
Lubię koty, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Sunset Shimmer i Nightmare Moon. Lubię rysować, choć nie wychodzi mi to najlepiej. Gram w gry i lubię poznawać ludzi przez internet.
Odpowiedz
Szalom.
Banujemy za Chińskie bajki, ale pisz mądrze, może ręka Irwina Cię ominie.
Odpowiedz
Witaj!

Czemu lubisz RD? Co sądzisz o nowych Gwiezdnych Wojnach? Skąd pochodzi twój nowy avatar?

Miłej zabawy na forum!
Odpowiedz
Lubie RD, bo jest taka jak ja.
Nie wiem, nie oglądałam, ale mam zamiar. Jak bardzo Disney to schrzanił?
Awatar z Fairly Taila
Odpowiedz
>Lubię (...) Rainbow Dash.

Szanuję.
No i ten, siema! derpy1
Odpowiedz
Witaj, czuj się tu dobrze.
Ale za chińskie bajki z miejsca szkaluję.
Celestia was never on your side...
Odpowiedz
(14-12-2015, 17:25)Puszcza napisał(a): Szalom.

Spoko, w razie bana za Chińskie bajki usuwam forum z serwera, więc Jarwin będzie się pilnował  rainderp
Odpowiedz
(15-12-2015, 19:42)naruciakk napisał(a):
(14-12-2015, 17:25)Puszcza napisał(a): Szalom.

Spoko, w razie bana za Chińskie bajki usuwam forum z serwera, więc Jarwin będzie się pilnował  rainderp

Dlatego jesteśmy szybcy, skuteczni i niezauważalni. Jak hiszpańska inkwizycja. Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji.

Same chińskie bajki są akceptowalne, o ile siedzą w getto, albo dyskutuje się o nich na poziomie, w kontekście. Monologi mające na celu jaranie się filmem z chińskiej bajki\indokrynację biednych umysłów to tak średnio bym powiedział.
Odpowiedz
Bany za chińskie bajki już rozdawałem także ten tego rainderp
Odpowiedz
Witaj na forum Emily i baw się dobrze!

(15-12-2015, 20:11)Irwin napisał(a): Dlatego jesteśmy szybcy, skuteczni i niezauważalni. Jak hiszpańska inkwizycja. Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji.

Same chińskie bajki są akceptowalne, o ile siedzą w getto, albo dyskutuje się o nich na poziomie, w kontekście. Monologi mające na celu jaranie się filmem z chińskiej bajki\indokrynację biednych umysłów to tak średnio bym powiedział.

A czy w waszych metodach zalicza się niemalże fanatyczne oddanie Papieżowi? Czekaj, wróć, fanatyczne oddanie Papieżowi oraz strach. To dwie dodatkowe metody. O i jeszcze zaskoczenie. Trzy dodatkowe metody...

I tak kompletnie wyrwane z kontekstu:
[Obrazek: 3YE90Jc.jpg?2]
Odpowiedz
(17-12-2015, 19:31)Ścierwisław napisał(a): Bany za chińskie bajki już rozdawałem także ten tego rainderp

Niech tylko zaloguję się do panelu…  derpy1
Odpowiedz
(18-12-2015, 23:41)naruciakk napisał(a):
(17-12-2015, 19:31)Ścierwisław napisał(a): Bany za chińskie bajki już rozdawałem także ten tego rainderp

Niech tylko zaloguję się do panelu…  derpy1

Jesteś na to za leniwy, gdybyś nie był to nie byłbyś adminem derpy1
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl