BEST PONI - prawda objawiona
Odwieczny dylemat nurtujący ludzkość od czasów wynalezienia konia, a więc niemal równie pradawny co "kura czy jajko?" oraz "czy w zamkniętej lodówce nadal się świeci?"

KTO JEST BEST PONI?

Moja nieomylna subiektywna opinia:

Moje jeszcze nieomylniejsze obiektywne odkrycie:

CIEKAWE CZY KTOKOLWIEK PRZEBIJE SIĘ PRZEZ TO WSZYSTKO  rainderp
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Irwin(+2) , Puszcza(+1) , Mianownik(+1)
Ja się przebiłem. Gdzie nagroda, awans, piniondz, mleko i miód? Nieomylne odkrycie zostało już dawno odkryte przez rzeszę fanów Dash, więc wygląda mało odkrywczo. Ale nie sposób się z tym nie zgodzić, przytaknę wpierw sobie a później tobie.
P.S.
Twilight to wypalona postać, bo jej wątek fabularny się skończył.

Więcej już wkrótce.
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
Zgadzam się we wielu punktach, ale na prawdę nie rozumiem zachwytów nad RD.
Jeśli chodzi o samą animację to dużo bardziej mnie robi zabawa np cieniami na co zwyczajnie nie było pieniędzy w pierwszych sezonach.
Spłycenia charakterów są coraz bardziej widoczne i coraz bardziej mnie to boli.
Ja jestem zdania, że Twi nadal mieszka w swojej bibliotece nie myśląc nawet o skrzydłach i wszystko jest pięknie.
Żyjmy marzeniami.
Odpowiedz
Em... Discord się liczy...? :D

Cóż, jeśli nie, to myślę, że ciężko jest jednoznacznie stwierdzić, która jest ta najlepsza - były odcinki, gdzie scenarzyści schrzanili sprawę, były też i takie, gdzie wręcz dodali jakiejś postaci uroku. Generalnie jednak w mojej opinii do tego miana kandydują RD i Twi, a ostatnio coraz częściej mam ochotę zaliczyć i Rarcię*. Myślę, że nie ma sensu się powtarzać, bo Ścierwisław większość powodów już wypunktował, mi pozostaje się z nimi zgodzić

*bez głupich skojarzeń, chodzi o zaliczenie jej do grona kandydatek na BEST PONI EVER :P
"I love it when a plan comes together"
Odpowiedz
[Obrazek: large.png]
Best poneh
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Vanadiss(+1)
Jeżeli chodzi o najlepszą GŁÓWNĄ postać to wybór jest jasny:
A co do postaci najlepszej OGÓŁEM no to:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl