06-11-2015, 20:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2015, 17:31 przez Soloneusz Przeciętny.)
Dzień dobry, szczęść Bobrze
Także tego, no.
Jestem Soli (bądź Mirmił, bądź Soliusz, bądź Solix, bądź Soloneusz, bądź... nieważne, z cenzuralnych pseudonimów to tyle
). Zawsze chciałem zostać ninją, ale coś poszło nie tak, i nagle jestem studentem drugiego roku matematyki na uniwersytecie pedagogicznym (czyli będę beznadziejnym matematykiem, i jeszcze gorszym pedagogiem
) , wcześniej studiowałem elektrotechnikę, bez większych sukcesów. Zajmuję się głównie dojeżdżaniem na uczelnię, siedzeniem na uczelni, wracaniem z uczelni i byciem nudnym. W weekendy lubię poharatać w gałę. Haratałbym częściej, ale ciężko zorganizować czas oraz ludzi. Smuteczek.
Interesuje mnie nauka... no, dyskoteki też, no i dziewczyny... ale to najbardziej nauka, hehe...
Nie no, ogólnie to piłka nożna - bardziej czynna niż kanapowa, aczkolwiek połowę liceum spędziłem grając w różne wersje Football Managera :') W sezonie 2012/2013 byłem członkiem drużyny, która w niezwykle brawurowy sposób wywalczyła awans do A-klasy. Jestem profesjonalistą.
Mango i amino - od wielkiego dzwonu.
Pucyki - aktualnie w stadium: "kurde, muszę nadrobić te półtorej sezonu D:"
Śmieszkowanie. Ale takie w wersji light.
Czasem grywam w Diabolo i Heroes of the Storm.
Kiedyś chciałem pisać opowiadania, ale potem się okazało, że nie umiem. Borze, jaki żal D:
Szkalowanie Bogu ducha winnych ludzi, zupełnie za darmo.
To tyle.
Miło poznać, i w ogóle. Mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas. :)
Także tego, no.
Jestem Soli (bądź Mirmił, bądź Soliusz, bądź Solix, bądź Soloneusz, bądź... nieważne, z cenzuralnych pseudonimów to tyle
). Zawsze chciałem zostać ninją, ale coś poszło nie tak, i nagle jestem studentem drugiego roku matematyki na uniwersytecie pedagogicznym (czyli będę beznadziejnym matematykiem, i jeszcze gorszym pedagogiem
) , wcześniej studiowałem elektrotechnikę, bez większych sukcesów. Zajmuję się głównie dojeżdżaniem na uczelnię, siedzeniem na uczelni, wracaniem z uczelni i byciem nudnym. W weekendy lubię poharatać w gałę. Haratałbym częściej, ale ciężko zorganizować czas oraz ludzi. Smuteczek.Interesuje mnie nauka... no, dyskoteki też, no i dziewczyny... ale to najbardziej nauka, hehe...
Nie no, ogólnie to piłka nożna - bardziej czynna niż kanapowa, aczkolwiek połowę liceum spędziłem grając w różne wersje Football Managera :') W sezonie 2012/2013 byłem członkiem drużyny, która w niezwykle brawurowy sposób wywalczyła awans do A-klasy. Jestem profesjonalistą.
Mango i amino - od wielkiego dzwonu.
Pucyki - aktualnie w stadium: "kurde, muszę nadrobić te półtorej sezonu D:"
Śmieszkowanie. Ale takie w wersji light.
Czasem grywam w Diabolo i Heroes of the Storm.
Kiedyś chciałem pisać opowiadania, ale potem się okazało, że nie umiem. Borze, jaki żal D:
Szkalowanie Bogu ducha winnych ludzi, zupełnie za darmo.
To tyle.
Miło poznać, i w ogóle. Mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas. :)