Muzyka fandomowa
Dane traci tempo specjalnie, czy przez przypadek?
Czekajcie! Znam te efekty! To jest improwizacja! Ach, to gubienie tempa, chwile milczenia i zacięcia! Sam to kiedyś miałem (i mam nadal). Tonalność i brak motywu przewodniego! Chociaż mogłoby być trochę pełniejsze, coś na niskich by dobrze utworowi zrobiło. Jednak improwizowanie obu rąk jest dramatycznie trudne, więc można mu to wybaczyć.

Szczerze mówiąc czekam z niecierpliwością na więcej muzyki prawie-klasycznej.

Na początek jeden z (według mnie oczywiście) najlepszych orkiestratorów muzyki fandomowej - mianowicie MelodicPony. Wydał 6 utworów, jednak każdy to perfekcja w każdym calu.
Zaczynał od pojedynczych utworów, potem zaczął mieszać ze sobą kolejne charakterystyczne ścieżki z odcinka (chronologicznie), co daje niesamowity efekt. Dokładność na najwyższym poziomie, zrobione gustownie i ze smakiem. Mistrzostwo.
0netr1cp0ny. Mój ulubiony twórca rockowych coverów piosenek z kuców. Szkoda, że już nie tworzy:
Jazz, przede wszystkim świetny wokal i naprawdę fajna i co lepsze niesamowicie stereotypowa instrumentacja. De facto jest to część soundtracku do gry "Fallout Equestria":
Rock. Haymaker zawsze na propsie:
Więcej prawie-klasyki:

Larsen
Aelipse
Socratic Brony
.
Wincyj! Wincyj!

Evening Star
TheDashDub
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Muzyka fandomowa - przez Puszcza - 01-12-2015, 21:37
RE: Muzyka fandomowa - przez Irwin - 02-12-2015, 14:15
RE: Muzyka fandomowa - przez Mordoklapow - 02-12-2015, 18:53

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl