Buongiorno
A więc tego, no.
Zwą mnie Mirko. Nienawidzę tego imienia, ale nie chcę go zmieniać, bo już do mnie przywykło. Jeśli chodzi o nick, to historii jest wiele, ale z najważniejszych: Nie oznacza on praktycznie nic, jest to jednak imię postaci z tworzonego przeze mnie świata. Znany jestem też jako WhiteRaven [Rejwen], Wujek Piłsudski, Pan Wisienka i PanzerGhost.
Przybyłem na ten wspaniały świat czternastego lutego 2k. Data powinna sugerować jakobym miał szczęście w miłości - Otóż bycze gówno, nie mam. 
W Fando[o]mie jestem (albo raczej byłem) od sierpnia 2011, kiedy to też powstała MLPTrollska speluna znana jako mlpommunity.subforum.net i wielkimi krokami nadchodził drugi sezon. Pierwszy i jedyny tak dobry kapłan avatar Applejack, kariera skończona jeszcze tego samego roku. Jako drugi. Zawsze drugi.
Natomiast kariera fandomowa chyba też się niedawno skończyła - Ostatnie, co obejrzałem, to drugi odcinek czwartego sezonu i w ogóle straciłem zainteresowanie pucykami kony. Ostatnie, co mnie z tym łączy, to rysowanie i ludzie. to chyba nazywa się dorastanie
Różni ludzie różnie mnie postrzegają. Jedni uważają za pijanego lub niespełna rozumu, inni za zwyrodnialca i gimbusa, nieco inni za turbośmieszka, a jeszcze inni za niesamowicie pozytywną i inteligentną osobę. Nie mam zielonego pojęcia, czy którekolwiek z tego jest prawdą (i prawdopodobnie nigdy się nie dowiem), ale lud osądzi. Mam taką nadzieję przynajmniej.
Znaleźć mnie można w Skawinie lub Krakowie. W pierwszym mieszkam, w drugim mam szkołę i w sumie bardziej żyję. Pozdrawiamy spod chmury smogu!
Do znalezienia na wypoku, pejsbuku, Steamie, MLPPolsce, deviantarcie i serwisach kulinarnych.
Jak każdy szanujący się przegryw - GRAM W GRY. Pasjonat RPGów, HnSów, RTSów, slasherów, zręcznościówek i strzelanek, choć oficjalnie mógłbym grać we wszystko, ma być po prostu dobre.
Aktualnie młócę jedynie Hearthstone'a, Vanadiss#2500 jakby ktoś był chętny. Wcześniej to grało się ile mogło - Pozdrawiam Irwina i chyba już martwą ligę CoHa oraz Starą Gwardię emelpepe i niejako drużynę LoL'a.
Do moich pasji i fascynacji można zaliczyć:
- psychologię
- filozofię
- historię
- poezję
- rysownictwo
- literaturę
- wszelkiej maści theorycrafting
- w sumie muzykę
- politykę
- dobre filmy/seriale
- obrażanie ludzi i wielkich polaków w internecie
Na pewno nie można do nich zaliczyć nauk ścisłych. Logika i ja to antonimy, co dopiero liczenie. Jedyne, co potrafię liczyć, to liczyć na szczęście. Hue.
Jeśli kiedyś zobaczysz kogoś z hińską bajką na profilowym jednocześnie nawołującego do rozstrzeliwania otaku - brawo, znalazłeś mnie.

Dd, usuńcie konto, arłuk pauka.
[Obrazek: comment_mONT1msWDg3S3bjiQn5SLSrBIn6kFhhf.jpg]
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Soloneusz Przeciętny(+1)

Wiadomości w tym wątku
Buongiorno - przez Vanadiss - 06-11-2015, 17:11
RE: Buongiorno - przez Soloneusz Przeciętny - 06-11-2015, 17:17
RE: Buongiorno - przez Warmen - 06-11-2015, 19:56
RE: Buongiorno - przez Xyz72 - 06-11-2015, 20:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl