Tabaka!
Wątek taki postanowiłem założyć, bo sam jestem amatorem tej jakże wspaniałej używki. Chyba nie trzeba tłumaczyć, czym jest i jak to się bierze, tak więc przejdę do konkretów: czy na forum są miłośnicy tabaki? Jeśli tak, to jakie posiadacie, jakie rekomendujecie i jak to się u Was zaczęło?

Ja z tabaką zapoznałem się na pewnym wyjeździe. Koledzy wciągali, dostałem ofertę skosztowania. Dostałem małą mieszankę kilku różnych wyrobów (to był chyba Red Bull, Gletscher Prise, Gawith Apricot) i bardzo mi się spodobało. Kilka dni po tym wszystkim nabyłem swoją pierwszą, Red Bulla, następnie Gletscher Prise oraz Whiskey. Jednakże moje nozdrza miały okazję zaznajomić się z wieloma innymi smakami. W tym ze sławnym Vikingiem, który absolutnie mi nie podszedł. Mimo, że nos mam ze stali, smaku tej tabaki znieść nie mogę. 

Polecić mogę Colę, niestety firmy nie pamiętam. Również Ozona Cherry czy też Alpina przypadły mi do gustu. W najbliższym czasie planuję zapoznać się z Białym Słoniem oraz Medykiem 666. 

Mam nadzieję, że znajdę tu do rozmowy kogoś, kto również gustuje w tabakach  rainderp
Celestia was never on your side...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Tabaka! - przez Rob - 24-11-2015, 20:55
RE: Tabaka! - przez Puszcza - 24-11-2015, 21:12
RE: Tabaka! - przez Rob - 05-01-2016, 20:44
RE: Tabaka! - przez Nowa11 - 12-02-2016, 10:18
RE: Tabaka! - przez Irwin - 03-05-2016, 11:27
RE: Tabaka! - przez Kalyn - 21-11-2016, 20:28
RE: Tabaka! - przez Irwin - 22-11-2016, 12:47

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl