1. Piszesz do człowieka, który pilnował się aby nie rozpłakać się przy zwiastunie ;) Czekam i czekam i czekam :D i nie mogę się doczekać! z niektórymi znajomymi jestem umówiona na premierę od paru lat, a od roku śledzę na fb posty odliczające dni do premiery. Boje się jednak, że będzie to szablonowa historia, te same schematy (np. niepokoi mnie to coś w tle plakatu, co przypomina gwiazdę śmierci
). Jednak mam nadzieję, że będzie całkiem nowy pomysł z pasjonującą intrygą ;)
2. Niemiecki to mój ulubiony język obcy, a w wykonaniu Sithów (btw. szacun za dużą literę) brzmi bosko
3. Ulubiony film... jest ich wiele, nie umiem zdecydować. Oprócz sw, mogę wymienić np. Alien'a, Skazani na Shawshank, Adwokat diabła, Milczenie owiec, Star Treki stare i nowe...
4. W moim wykonaniu nucę sobie gdy wchodzę dumnym krokiem do jakiegoś pomieszczenia ;)
5. Nowa nadzieja
5. Chemia jest ok. W gimbie ją lubiłam, kółko chemiczne i te sprawy... Teraz jestem jednak w mat-fiz-inf i nie mam z nią kontaktu. A szkoda
Hi Robse
). Jednak mam nadzieję, że będzie całkiem nowy pomysł z pasjonującą intrygą ;)2. Niemiecki to mój ulubiony język obcy, a w wykonaniu Sithów (btw. szacun za dużą literę) brzmi bosko
3. Ulubiony film... jest ich wiele, nie umiem zdecydować. Oprócz sw, mogę wymienić np. Alien'a, Skazani na Shawshank, Adwokat diabła, Milczenie owiec, Star Treki stare i nowe...
4. W moim wykonaniu nucę sobie gdy wchodzę dumnym krokiem do jakiegoś pomieszczenia ;)
5. Nowa nadzieja
5. Chemia jest ok. W gimbie ją lubiłam, kółko chemiczne i te sprawy... Teraz jestem jednak w mat-fiz-inf i nie mam z nią kontaktu. A szkoda
Hi Robse