Co ja robię ze swoim życiem :/
Hmmmm.... nie spodziewałabym się nigdy, że tu trafię :v v:

Ale trafiłam.

Ok, teraz trochę o mnie:
1. Kwestia kuców: Na początku obrażały mnie swoją nielogiczną, niekoniową anatomią i tym że były po prostu wszędzie (portfele, koce, poduszki, kubki, soczki, internety*1000, słodycze i tym podobne głupotki...). duh  Sam serial oglądam czasem, gdy mój młodszy brat go sobie na mini mini włącza. Pewien przełom nastąpił niedawno, kiedy odkryłam, co fantastycznego może zdziałać mnogość tematu. I tak przyznaję gubiłam się w internecie przeszukując funarty z kucami. Bo czy może być coś zabawniejszego, niż ulubiona postać z filmu/serialu w formie kolorowego kucyka?  derpy1 No może tylko mnie to bawi... (trochę o tych kucach ogarniam, główne postacie, podstawę fabuły, ale jakoś specjalnie nie starałam się wdrożyć w temat).

2.Zainteresowania:
Sci-fi  zdecydowanie na pierwszym miejscu (szczególnie gdy zaczynają się na STAR a reszta to cztery litery (źle to brzmi...))
Potem zwierzaki, taki sentyment z dzieciństwa (może dla tego kuce mają u mnie szansę...)
Film ogółem
No i twórczość własna (rysuję, może nie najpiękniej, ale tak; próbuję pisać z różnym skutkiem ;) )

3.Dlaczego tu jestem?
               1. Robse Naruciakk powiedział mi o tym forum
               2. Chcę zrobić film dokumentalny o fanach poniaczy do portfolio do szkoły filmowej (inaczej zostanę informatykiem albo imperatorem)
Uf, to tyle. O powodzie dla którego tu jestem napiszę kiedy indziej bo muszę to jeszcze przemyśleć.
Mam nadzieję, że nie zginę za to, że dołączam, mimo że nie jestem typowym kucofanem i że nie zanudziłam was sobą.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Co ja robię ze swoim życiem :/ - przez Eminakin - 24-11-2015, 19:40
RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - przez Puszcza - 24-11-2015, 20:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl