13-11-2015, 21:56
Kiedy chcę leżeć, to leżę. Kiedy chcę grać, to siedzę przed kompem. Też jest wygodnie. Kwestia przyzwyczajenia, ja od zawsze grałem na siedząco, a jak leżeć to tylko na boku, więc nie dam się przekonać xD Tu akurat kwestia tego, że sterowanie klawomyszkowe jest szybsze, i np. dla mnie naturalniejsze. "W jednej ręce" klawiatura, w drugiej mysz. Trochę jak za sterami. A kiedy dzierżysz pada to zupełnie jak...trzymać koszyczek kwiatów :kappa:
Kwestia wygody. A konsola nie pozwala mi szybko przełączyć się z gry na coś innego. Musiałbym być w głębokiej piwnicy, gdzie wifi nie sięga, by jedyną rzeczą jaką się zajmuję była gra. Smutny człek tak ma.
Also, Nekodancer ma więcej tak genialnych kawałków jak te z zone 1-1, 1-2 i 1-3?
Kwestia wygody. A konsola nie pozwala mi szybko przełączyć się z gry na coś innego. Musiałbym być w głębokiej piwnicy, gdzie wifi nie sięga, by jedyną rzeczą jaką się zajmuję była gra. Smutny człek tak ma.
Also, Nekodancer ma więcej tak genialnych kawałków jak te z zone 1-1, 1-2 i 1-3?
![[Obrazek: nZHxp.jpg]](http://puu.sh/nZHxp.jpg)