13-11-2015, 01:21
Pierwsze były gry i zabawy z pegazem :3 Potem były komputery, herosy, aoe, disciples. Ale w sumie, nie potrafię grać mocno w nic, co zawiera innych ludzi. Chyba ich nie lubię. I przez to jestem za słaby. I dlatego też nie lubię grać. I w ogóle. Grami z całego zakresu, do jakich chętnie wracam choćby w nocy o północy to Micro Machines. Inne tylko jakoś przewijają się przez życie, z większym lub mniejszym nań wpływem. Brakuje mi kogoś, kto będzie dobry i pokaże mi gry.
Jakkolwiek wolę LoLa za garść fajnych postaci, którymi grałem dawno temu, no i Ahri <3
Ale w docie jest Clinkz, tylko on zdążył mi się spodobać, tylko on jest fajny :< I mechanika (chyba) podoba mi się bardziej. Nie licząc utraty golda. To mnie wkurza, bo bycie agresywnym poza skalę to ja. A to wymaga. I kończy się utratą golda.
Czuję się źle z faktem, że ściągam gry, kupuję gry, oglądam gry, czytam o nich i coraz mniej mi się podoba, coraz mniej z nich mam ochotę sprawdzić, prawie żadna nie trafia do mnie i ostatecznie odsuwam się od grania. Są na to tabletki?
Chyba chciałbym grać na gitarze, rysować, oglądać i się bawić. Nauczyć się żyć :c
Perwiś-chan, ale zmień nazwę tematu na "gadamy o grach" :3
Jakkolwiek wolę LoLa za garść fajnych postaci, którymi grałem dawno temu, no i Ahri <3
Ale w docie jest Clinkz, tylko on zdążył mi się spodobać, tylko on jest fajny :< I mechanika (chyba) podoba mi się bardziej. Nie licząc utraty golda. To mnie wkurza, bo bycie agresywnym poza skalę to ja. A to wymaga. I kończy się utratą golda.
Czuję się źle z faktem, że ściągam gry, kupuję gry, oglądam gry, czytam o nich i coraz mniej mi się podoba, coraz mniej z nich mam ochotę sprawdzić, prawie żadna nie trafia do mnie i ostatecznie odsuwam się od grania. Są na to tabletki?
Chyba chciałbym grać na gitarze, rysować, oglądać i się bawić. Nauczyć się żyć :c
Perwiś-chan, ale zmień nazwę tematu na "gadamy o grach" :3
![[Obrazek: nZHxp.jpg]](http://puu.sh/nZHxp.jpg)