11-11-2015, 00:21
Ja jakimś szczególnym fanem komunikacji miejskiej nie jestem, ale tramwaje zawsze mi się podobały. Może dlatego, że jest to coś rzadkiego, a przynajmniej rzadszego od autobusów, które są nudne. Po prostu to jest coś trochę odmiennego, nietypowego, wciąż przktycznego i trochę historycznego.
Najpopularniejszy tramwaj w moim mieście biegnie zwykle jednym torowiskiem z mijankami co jakiś czas. Tramwaje wyglądają tak:
Jedzie to czasami wśród takiej trawki i drzewek (gałęzie czasami ocierają się o szybę), a czasami drogą. Jest to najpraktyczniejszy sposób żeby dostać się do pewnego innego miasta. I jak tu nie kochać czegoś takiego?
Choć jeśli chodzi o komunikację miejską, to najbardziej lubię metro.
Najpopularniejszy tramwaj w moim mieście biegnie zwykle jednym torowiskiem z mijankami co jakiś czas. Tramwaje wyglądają tak:
Jedzie to czasami wśród takiej trawki i drzewek (gałęzie czasami ocierają się o szybę), a czasami drogą. Jest to najpraktyczniejszy sposób żeby dostać się do pewnego innego miasta. I jak tu nie kochać czegoś takiego?
Choć jeśli chodzi o komunikację miejską, to najbardziej lubię metro.
Spoiler![[Obrazek: 4c5176325acbe_o.jpg?1420066800]](http://d-nm.ppstatic.pl/k/r//19/48/4c5176325acbe_o.jpg?1420066800)