Adpocja dzieci przez pederastów.(les/ped) [miało zabrzmieć prowokacyjnie Irwin]
(30-08-2016, 22:47)Spinwide napisał(a): Dawno mnie nie było, a Soly zarzucił linkiem to w sumie mogę strzelić posta.

1. Ogólnie to wedle mnie adoptować może nawet para reptilian, o ile dobrze nauczą smarkacza przejmować władzę nad światem. Nie trzeba być hetero żeby dobrze zająć się dzieckiem, ani nie trzeba być gejem żeby dziecko zepsuć. Więc w sumie czemu nie.
W sumie to nic złego w tym nie ma, ale to po trochu krok do wyginięcia cywilizacji, bo nie pierdzielcie mi że dzieciak wychowany przez dwoje homoseksualistów nie ma większej szansy na pójście w ich ślady. A trochę ciężko zaludniać świat przy użyciu dwóch osobników jednej płci. Nawet nie atakujcie z tekstami typu "hurr durr, bzdury pitolenie", bo i tak mnie nie przekonacie :^)  (Proponuje przy okazji zajrzeć tutaj: http://ciekawe.org/2015/01/24/dokad-zmie...-calhouna/ )
2. Tak samo można zapytać czy fapanie do rysunkowych dziewczynek z japońskich bajek jest chorobą umysłową. Albo lubienie nóg. Albo jakikolwiek fetysz.
Jedyna różnica jest taka, że w przypadku homoseksualizmu z dwóch parówek nie powstanie kanapka.

@Edit Taki jeszcze mały PS. Nie wypowiadam się o "homosiach" medialnych z rodzaju tych wszystkich parad, bo ich za homoseksualistów nie uważam. Uważam ich za spierdolenie. I nawet nie szukam innego słowa żeby to opisać, bo każde mniej wulgarne nie oddaje pogardy.
> "bo nie pierdzielcie mi że dzieciak wychowany przez dwoje homoseksualistów nie ma większej szansy na pójście w ich ślady."

Ponieważ mi samemu się nie chciało konstruować od nowa pewnego posta, to dam pewien z 4chana, czasmi się tam zdarzają mądre wypowiedzi, i to jest przykład takiej dobrej. Widziałem podobną na forum chemicznym, dawno temu, ale miała o wiele mniej argumentacji chociaż zmierzała w podobnym kierunku.

Obrazku działaj.
Uwaga długie, pomijamy pierwsze dwa posty i ostatni(bo to tylko spis bibliograficzny)
Czyyyyyyyyyyyyyli. Spin, ten zacytowany fragment może nie być prawdziwy. Jednym słowem, pierdolisz od rzeczy rainderp (bez urazy)

2. Powoływanie się anegdotycznie jest błędem logicznym. Dlaczego? Ponieważ zmienia istotę tematu. Odwraca temat i inne takie. Chociaż poza porównaniem, to też temat do dyskusji.
What was her name again?
Twilight "Graphene the Griffin" Sparkle?
Twilight "Zigger Grave Digger" Sparkle?

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Adpocja dzieci przez pederastów.(les/ped) [miało zabrzmieć prowokacyjnie Irwin] - przez KochamChemie - 30-08-2016, 23:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl