30-08-2016, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2016, 21:27 przez KochamChemie.)
Dobra, jak każdy wie, aktywność forów kwitnie na burzliwych dyskusjach.
Ponieważ dyskusje o KODz'ie, polityce, Liberlandzie są mało burzliwe z powodu jednolitych poglądów forumowiczów, niestety.
JEDNAKŻE, JEDNAKŻE, JEDNAKŻE!
Znalazłem pewien uniwersalny sposób.
Jest pewien temat, gdzie możliwe jest, że kilka osób nie będzie się ze sobą zgadzało!
Napędem wyświetleń i aktywności są kłótnie!
"Temat wałkowany 1000 razy staje się nudny" ~Irwin G. Oebbels
"Coś nie podoba mi się, że wasza dyskusja jest zbyt życzliwa i konstruktywna" ~Jakiś P****Y liść
"Co wy wiecie o gównoburzach" ~Jakiś Australijczyk.
Dobra, wypadałoby dać jakiś regulamin.
1. Przewrażliwione osoby prosimy o wyjście z tematu
2. OHJAJU JAKA TO MOWA NIENAWIŚCI, nie istnieje, nie w sensie, że można po kimś jeździć jak się marzy, ale:
"Uważam, że osoba/osoby x powinna/y być y, bo [uzasadnienie]" = dobrze.
"Zabić wszystkich z, bo to [nowomowa typu homofoby, faszyści, naziści, transfoby i inna mowa tumblera, lub skrajna nazistowska mowa /pol/]" = źle
3. Trzymamy się pewnych zasad logiki, czyli nie powołujemy się na naturę, na (niby) fałszywość źródeł, cherry picking, dużo innych błędów logicznych.
O, coś takiego. 4. Nie nadużywajmy też poprawności politycznej, obustronnej aby nie było wątpliwości.
Pora na gównoburzę miłą dyskusję!
1. Czy pary homoseksualne powinny mieć możliwość adopcji dzieci?
2. Czy homoseksualizm to choroba psychiczna, czyli branie wyroku WHO pod lupę
Ja się usuwam, konstruuję posta i czekam na odpowiedzi. Nie zawiedźcie mnie mysie pysie.
A i obrazek.
PS:
Zakradł się błąd w tytule, "o" się nie dopisało tam gdzie trzeba.
Soli, nie postuj śmieszkowatych postów ugody międzypoglądowej, psuje to założenia "burzliwej dyskusji"
Ponieważ dyskusje o KODz'ie, polityce, Liberlandzie są mało burzliwe z powodu jednolitych poglądów forumowiczów, niestety.
JEDNAKŻE, JEDNAKŻE, JEDNAKŻE!
Znalazłem pewien uniwersalny sposób.
Jest pewien temat, gdzie możliwe jest, że kilka osób nie będzie się ze sobą zgadzało!
Napędem wyświetleń i aktywności są kłótnie!
"Temat wałkowany 1000 razy staje się nudny" ~Irwin G. Oebbels
"Coś nie podoba mi się, że wasza dyskusja jest zbyt życzliwa i konstruktywna" ~Jakiś P****Y liść
"Co wy wiecie o gównoburzach" ~Jakiś Australijczyk.
Dobra, wypadałoby dać jakiś regulamin.
1. Przewrażliwione osoby prosimy o wyjście z tematu
2. OHJAJU JAKA TO MOWA NIENAWIŚCI, nie istnieje, nie w sensie, że można po kimś jeździć jak się marzy, ale:
"Uważam, że osoba/osoby x powinna/y być y, bo [uzasadnienie]" = dobrze.
"Zabić wszystkich z, bo to [nowomowa typu homofoby, faszyści, naziści, transfoby i inna mowa tumblera, lub skrajna nazistowska mowa /pol/]" = źle
3. Trzymamy się pewnych zasad logiki, czyli nie powołujemy się na naturę, na (niby) fałszywość źródeł, cherry picking, dużo innych błędów logicznych.
O, coś takiego. 4. Nie nadużywajmy też poprawności politycznej, obustronnej aby nie było wątpliwości.
Pora na gównoburzę miłą dyskusję!
1. Czy pary homoseksualne powinny mieć możliwość adopcji dzieci?
2. Czy homoseksualizm to choroba psychiczna, czyli branie wyroku WHO pod lupę
Ja się usuwam, konstruuję posta i czekam na odpowiedzi. Nie zawiedźcie mnie mysie pysie.
A i obrazek.
PS:
Zakradł się błąd w tytule, "o" się nie dopisało tam gdzie trzeba.
Soli, nie postuj śmieszkowatych postów ugody międzypoglądowej, psuje to założenia "burzliwej dyskusji"

What was her name again?
Twilight "Graphene the Griffin" Sparkle?
Twilight "Zigger Grave Digger" Sparkle?
Wow!!