20-05-2016, 14:16
Ukraina się żre między sobą, Irlandia to tylko Irlandia i aż Irlandia, o Niemcach nawet nie piszę.
Nie mam absolutnie zielonego pojęcie, czy wyjdą z tej grupy czy nie, na pewno grupa jest cięższa niż w 2012 roku
Mam jednak jakieś tam przekonanie, że wstydu nie będzie i nawet jak odpadną, to przynajmniej powalczą. Ogólnie ta kadra wygląda, jakby faktycznie miała ręce i nogi, kadrowicze wyglądają, jakby dali się pociąć za możliwość pobiegania z orzełkiem na piersi, nie mówiąc o tym, że nazwiska zwyczajnie wyglądają więcej niż solidnie.
Jak miałbym prorokować, to odpadniemy o włos, wyjdą Niemcy z Ukrainą, ale będzie to pierwszy turniej od XXX, po którym media i kibice nie będą chciały zamordować piłkarzy i trenera.
Nie no, żartowałem. W dniu otwarcia jebnie bomba, kilka meczów przełożą, wybuchnie panika, potem znowu gdzieś jebnie, a turniej zostanie odwołany
Nie mam absolutnie zielonego pojęcie, czy wyjdą z tej grupy czy nie, na pewno grupa jest cięższa niż w 2012 roku

Mam jednak jakieś tam przekonanie, że wstydu nie będzie i nawet jak odpadną, to przynajmniej powalczą. Ogólnie ta kadra wygląda, jakby faktycznie miała ręce i nogi, kadrowicze wyglądają, jakby dali się pociąć za możliwość pobiegania z orzełkiem na piersi, nie mówiąc o tym, że nazwiska zwyczajnie wyglądają więcej niż solidnie.
Jak miałbym prorokować, to odpadniemy o włos, wyjdą Niemcy z Ukrainą, ale będzie to pierwszy turniej od XXX, po którym media i kibice nie będą chciały zamordować piłkarzy i trenera.Nie no, żartowałem. W dniu otwarcia jebnie bomba, kilka meczów przełożą, wybuchnie panika, potem znowu gdzieś jebnie, a turniej zostanie odwołany