(09-02-2016, 22:49)Ylthin napisał(a): "fanami hybryd ludzi z psami i lisami"
Rob, mylisz furries z otaku. Otaku są od małoletnich dziewczynek z oczami jak spodki i kolorowymi włosami.\
Uwaga, wstawiam małoletnią dziewczynkę z oczyma jak spodki i kolorowymi włosami.
Jako, wbrew pozorom, w gruncie rzeczy początkujący mangozjeb, nigdy nie spotkałem się z hejtem mangozjebów na fanów osiołków. O wiele częściej przysżło mi znosić hejty kucojebów. Mógłbym więc odwrócić pytanie: dlaczego fani osiołków są tak bardzo uprzedzeni wobec mangoamino? Ktoś mógłby pomyśłeć, że skoro oglądają i tak pedofilską kreskówkę, to nie będzie im przeszkadzało, że ktoś ogląda hińskie bajki. A jednak na moim przykładzie okazuje się, że jest zupełnie odwrotnie. Jestem prawdziwym męczennikiem. Nie robię nic złego, a jednak ciągle dostaję bany, i to tylko dlatego, że wrzucam postaci posiadające dwie nogi i dwie ręce zamiast czterech kopyt. Więc jak to jest, kucojeby? Dlaczego osiołki są dobre, a amino jest złe? Czy to dlatego, że nie potraficie przyznać, że azjatycka kultura najlepszą kulturą jest?
Spoiler![[Obrazek: maxresdefault.jpg]](https://i.ytimg.com/vi/jWhy055V7Ys/maxresdefault.jpg)