Star Wars
Chcecie TFA, co nie? No to macie.
ABRAMS DID almost NOTHING WRONG/10
Uniwersum Gwiezdnych Wojen od zawsze traktowałem bardziej jako zaciekawiony normik aniżeli fanatyk. Ciekawe i rozwinięte [BARDZO] uniwersum, miło się na to patrzy i ogląda [gra również], mimo to nigdy nie czułem się jakimś wielkim fanem. Gdy tylko zobaczyłem trailer - już wtedy miałem spore wątpliwości, przez co na seans w kinie wybierałem się z zapasem sceptyzmu. Zaskoczenie było olbrzymie, bo film okazał się dobry. Nie genialny, ale dobry.

ACHTUNG SPOILEREN

Wiecznie szkalowany Kylo Ren - Emo-pizda, która chce być jak dziadek, ale niespecjalnie mu to wychodzi. W żadnym wypadku materiał na antagonistę. I wiecie co? To właśnie czyni go idealnym antagonistą. Ulega emocjom [jak to Ciemna Strona] i ja w nim widzę przyszłość - Nie chce zabić Rey, ba, nawet jej zranić. Chce ją szkolić. Niewykluczone, że nawet powróci na Jasną Stronę lub to on będzie właśnie tym, który równowagę zaprowadzi. Gimbus [przynajmniej mentalnie], który jest wybuchowy do granic - 11/9

Finn a.k.a FN-21387 a.k.a Czarnuch - On po prostu jest czarny. Kłamie, kradnie, jest tchórzliwy, jest ZDRAJCĄ i usiłuje być śmieszny. Do tego prawdopodobnie jest homo. Nie wiem jak wyglądał scenariusz, ale jeśli tak miało być - dziękuję pan Disney

WCALE NIE IMPERIUM a.k.a First Order - Ja rozumiem, że przywrócenie Imperium nie ma sensu, ale... Póki co różni się dowódcami, armią i rozmiarami Gwiazdy Śmierci STARKILLERA. I to naprawdę - nawet stracili tego śmiesznego cosia z laserem w podobny sposób.

Rey. Po prostu Rey. Ja nawet nie wiem jak to skomentować. To jest jakaś porażka. Mary Sue do granic. Mam nadzieję, że zgodnie z konstrukcją trylogii straci w następnej części dłoń. Przynajmniej jako-tako ładna, gdyby miała normalną fryzurę.

Film ma u mnie 7/10, szczerze. Rewelacji brak, ale poziom jest wystarczająco wysoki.

[Obrazek: 311.gif]

BTW. Ale w Jedi Academy to wy grajcie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Star Wars - przez Rob - 10-01-2016, 20:38
RE: Star Wars - przez Ścierwisław - 10-01-2016, 21:18
RE: Star Wars - przez Rob - 10-01-2016, 21:29
RE: Star Wars - przez Vanadiss - 10-01-2016, 21:54
RE: Star Wars - przez Rob - 10-01-2016, 21:57
RE: Star Wars - przez Vanadiss - 10-01-2016, 22:05
RE: Star Wars - przez Rob - 10-01-2016, 22:09
RE: Star Wars - przez Ścierwisław - 10-01-2016, 22:23
RE: Star Wars - przez Rob - 11-01-2016, 14:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl