27-12-2015, 19:03
(27-12-2015, 17:42)Żelek Wędrowniczek napisał(a): Yellow Parasprite dostał mini bana w postaci ograniczenia do jednego na talieBezsens i to totalny (nawet nie chodzi mi o to, że psuje mi nieco talię). Zrozumiałbym jeszcze gdyby dali mu Unique (co i tak byłoby bez sensu), ale ograniczanie ilości w talii do 1 sztuki to kompletny bezsens. Bez odpowiednio pilnującej go talii, jest bardzo szybko do pokonania (zwłaszcza przy takiej AJ, która boostuje się przy starcie faceofu)
(27-12-2015, 18:10)KochamChemie napisał(a): Czy można stworzyć talię która powoli będzie wykończała zasoby kart przeciwnika uniemożliwiając mu scorowanie, przesuwanie, zagrywanie i inne podstawowe i wymagane rzeczy do wygrania rozgrywki?Coś w tym stylu?
http://www.ponyhead.com/deckbuilder?v1co...x3-eo191x2
Uprzedzam, składana na szybko, bazując na tym czym gram teraz (sporo kart mi jeszcze brakuje), ale wydaje mi się, ze potrafiłąby ostro wnerwić przeciwnika. Ma tylko jedną, dość sporą wadę, która potrafi zepsuć nieco zabawę. Rozgrywka jest strasznie długa i nastawiona na scorowanie 1 punktu per turę