Ogłoszenia
W tym temacie, o dziwo, będę pisał o nadchodzących zmianach na forum i tym podobnych wiadomościach.

Forum obsługuje webmy i mp4. Wkleja się je, korzystając z znaczników
Kod:
[webm]link do webma[/webm]

Póki co niczego więcej nie popsułem, wróć później, jak coś popsuję.
Wyłączyłem sidebara, bo okazał się popsuty. Pogrzebię w nim w weekend i postaram się go naprawić (przy okazji wyłączę większość społeczniościówek w lewym dolnym rogu, bo po co to komu).
Od dzisiaj mamy na forum opcję wołania i powiadomień. Wykorzystuje się ją, pisząc:

Kod:
@nickwołanego

Teraz biorę się za psucie czegoś innego.

Nie mam zielonego pojęcia czy to działa.

Alerty docelowo będą miały wyskakujące okienko.
EDIT: mają. Przeźzroczyste i niewyraźne rainderp
Dodałem dzisiaj nową opcję MYcode - [imgs]. Automatycznie skaluje obrazki do 255 px wysokości. Przydatne do dzielenia ścian tekstu.
Kod:
[imgs]linkdoobrazka[/imgs]
Przed chwilą w regulaminie pojawił się taki oto wpis:

Cytat:10. Wszelkie rozmowy na tematy polityczne poza działem W Canterlocie, czyli rozmowy o polityce są od dzisiaj zabronione. Niestosowanie się do tego skutkuje karą zależną od wyroku administracji. Definicja polityczności działu jest intuicyjna, ostateczne określenie tematu jako polityczny/niepolityczny należy do Administratorów.

Został on umieszczony ze względu na fakt, że tematy polityczne powinny być łatwe do pominięcia przez osobę, która nie chce ich czytać, a tematów politycznych w Rozmowach Niekontrolowanych wyszło dużo. Dlatego też dostają one swój własny dział. Ponadto, testowo wprowadzane zostało także nienaliczanie postów do ogólnego licznika użytkownika w tym dziale. Podyktowane jest to doświadczeniem z innych for, że tematy polityczne bardzo często są wielkimi nabijarkami postów derpy1

Dodatkowo rozmowy na tematy polityczne niesprecyzowane (jak np. komentowanie jakieś inby na scenie politycznej) powinny być prowadzone w temacie Polityczny Hydepark. Inne rozmowy polityczne, sprecyzowane (jak np. polityka energetyczna) mogą być (i dobrze by było jakby były) w oddzielnych tematach.
Prosimy o kliknięcie ctrl+F5, żeby odświeżyć forum tak, żeby było ładne i w ogóle.
W tą sobotę dodam LATEX.

Za cholerę nie wiem jak się z niego korzysta, ale być - będzie.
 Marchewkę przyznali   Mordoklapow(+1) , naruciakk(+2)
Dlaczego ja wcześniej o tym nie pomyślałem.

Ogłaszam, że dziekuje pan Jarwin.
Maksymalna długość komentarza do reputacji to od teraz 50 znaków.

Pisać posty, a nie reputy.
Od dziś jesteśmy forum o chińskich bajkach.

Reklamacje proszę wysyłać pocztą.
@Wonsz za szlachetne działanie pod postacia wrzucenia prelekcji Wlocza na forum otrzymał rangę "Człowiek, który wrzucił filmik z prelekcji Wlocza". Nie daje ona żadnych dodatkowych uprawnień, po prostu jest.
Zaprosiłem dziwnych ludzi z bajzlu na nasze forum, dostali własny rezerwat którego nikt poza mną i nimi nie będzie widzieć. Dziwnie pachną i jeszcze dziwniej się zachowują, ale to bardzo mili ludzie, słowo.
Jeśli ktoś jest ciekawy jakie reguły obowiązują na bajzlu, to odpowiem, że nie obowiązują żadne.

Cóżem uczynił.
[Obrazek: sgn.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl