Krążymy w sumie wokół tematu wątku. Daleko, ale jednak.
(30-01-2016, 04:39)Zena92 napisał(a): [...]Wybacz ale poraża mnie twoja małostkowość jeśli sugerujesz że do psychiatry chodzą tylko ciężkie przypadki typu schizofrenia. Z resztą cóż, nie ty jeden...
Wybaczam. Nie jestem pewien gdzie dokładnie mógłbym zasugerować coś takiego. Nie lubię tylko gdy ktoś twierdzi, że wie lepiej co napisałem, a potem buduje sobie wokół tego swoją rację. To może stać się uciążliwe, kiedy zamiast rozmawiać z drugą osobą, musisz walczyć z tym, co ona sobie ubzdurała.
Może trochę wracając na temat w stylu "dobrość, psycho-logika i bajki". Myślę, że w czasach, kiedy TVP miała jeszcze coś ciekawego do zaoferowania i były to oczywiście wieczorynki, bajki miały w sobie coś takiego.
A teraz poobrzucajmy czymś temat wątku - jak nie możesz latać, masz samolot. Nie potrafisz szybko się przemieszczać, masz samochód. Nie potrafisz strzelać atomówkami, masz łódź podwodną. Nie potrafisz być śmiesznym serialem, który obrósł w rzeszę znawców i wyznawców - masz...nie wiem w sumie co. Skończyłem oglądać po kilku odcinkach s3.
PS. Możesz użyć tych słów przeciwko mnie <3