Właśnie dostałem 2 punkty ostrzeżeń na zawsze na mlppolska za wklejenie w poście likna do tego forum. Chodzi o punkt 2.5 ichniego regulaminu "nie wolno reklamować konkurencyjnych serwisów, których loga nie ma na stronie głównej". Ma ktoś jakieś linki do takich serwisów?
|
Jakie strony konkurują z mlppolska?
|
|||
|
30-11-2015, 19:19
Jakkolwiek by na to nie patrzeć, to Pone jest ich konkurencją - taka sama tematyka jest? Jest.
30-11-2015, 22:46
Niestety, nie wiem czy baner tego forum jest na MLPPolska, bo mi się one zwyczajnie nie wyświetlają, ale z żyjących jeszcze forów zostały chyba tylko Biura Adaptacyjne.
30-11-2015, 23:04
Emelpe Polsza nie jest konkurencją dla nikogo.
Są bardzo jedyni w swoim rodzaju i reklama tego Forum u nich to chyba strzał w stopę owej witrynie
01-12-2015, 13:58
(30-11-2015, 22:46)Wonsz napisał(a): Niestety, nie wiem czy baner tego forum jest na MLPPolska, bo mi się one zwyczajnie nie wyświetlają, ale z żyjących jeszcze forów zostały chyba tylko Biura Adaptacyjne. Ostatnim razem jak patrzyłam na promowane bannery na ich stronie to były tam Biura Adaptacyjne. Właściwie widziałam tam wszystkie polskie strony o mlp poza Pone. Możliwe jednak, że jakiejś stronki nie kojarzę. Ale jeśli chcecie to wypiszę co tam mają, bo widzę banery.
Obrażajo mlppolska na naszym forum
.Generalnie konkurencji było całkiem sporo, pewnie Vanadiss mógłby się o tym wypowiedzieć szerzej – wszystkie PONLANDY, fora.tk, oldie hooves, etc. - jednak przez wzgląd na podejście ich adminów do użytkowników i ogólny bajzel nie osiągnęły dużego sukcesu. Jakoś od roku praktycznie istnieje tylko mlppolska, będące praktycznie rzecz biorąc monopolistą, zwłaszcza w prześwietnie prowadzonym dziale o fanfikach (o czym doskonale wiedzieli, dlatego tak często pojawiało się "nie podoba ci się, to załóż własne forum, my ci pomożemy" w ich retoryce [nikt mi nie pomógł :(] i biura adaptacyjne. CHOCIAŻ ludzie sporo wspominają o pony-utopii, który jest jednak forum do RPGowania. Nie widziałem zalinkowań do jakichkolwiek innych for w żadnym miejscu w którym się wypowiadałem. Byłbym wdzięczny, gdybyście tutaj się nie żalili na mlppolska, bo to tak trochę bez sensu jak dla mnie. Jak macie coś do tamtego forum, to piszcie na tamtym forum (o ile formatowanie wam nie zje posta )
01-12-2015, 19:23
Dali ci taryfę ulgową. Kuracyja za reklamę swojej telewizji, niebędącej żadną konkurencją zarobił 5 punktów.
| |||
| |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
.