Uszanowanko
Siemka,
Mówią mi Liryczny, a ja jestem taki sobie człowieczek co bez fajek, piwa i poniaczy nie wyobraża sobie dnia powszedniego (... derpy1 tak wiem jedno i drugie przeżarło mi już bańkę). Ogólnie mimo namowy wielu osób nie chciałem wchodzić w żaden sposób w fandom, a wierzcie mi lub nie, różnie ludziska gadają o fandomie. Same MLP nie jest mi obce, co innego fandom. Z muzyki słucham zespołów metalowych i rokowych ale wystrzegam się jawnej komerchy. Liczę że mnie ciepło powitacie i przyjmiecie równie gorąco jak Niemcy Jankesów na plażach Normandii ;) Pytania? Pisać chętnie odpowiem.

Co tu się do ku*wy nędzy wyprawia? derpy1
Odpowiedz
Gdzie słyszałeś ludzi dobrze gadających o fapdomie?
Czemu tylko Panie?
Moar derpy1
Odpowiedz
Witamy.

1) Skąd ksywa Liryczny?
2) Gdzie mieszkasz?
3) Ulubiony kuc?
Pam-ta-ta-tam! - Konstal 105Na o powyższej wypowiedzi.

Jestem zwolennikiem linii 326 oraz przegubów na niej!
Odpowiedz
(30-11-2015, 11:20)psoras napisał(a): Witamy.

1) Skąd ksywa Liryczny?
2) Gdzie mieszkasz?
3) Ulubiony kuc?

1) Cięty język, czarnomowa, bezczelność, cynizm, podłość, hymmm... był sobie bowiem taki jegomość co to nazywał się Liryczny Wandal, słynął z czarnomowy. Później "łatka" Liryczny przywarła i do mnie, ciekawe dlaczego? rainderp 
2) Warszawa
3) A zgadnij, podpowiedz masz w emotce evil 

Cytat:1. Gdzie słyszałeś ludzi dobrze gadających o fapdomie?
2. Czemu tylko Panie?
Moar undefined

1.Mam kilku znajomków wśród bronych, opinie były różne. Ogólnie kazali mi omijać takie "mordownie" jak MLPP czy wszelakie grupy na FB. Czasem jak czytałem posty na tamtym forum, czy wpisy na FB to... rainderp (miejsce na bluzgi), nóż mi się w kieszeni otwierał.
2. Bo jestem pies na baby derpy1
Co tu się do ku*wy nędzy wyprawia? derpy1
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl